Suomalaista palvelua lippu ISO 9001 -laatusertifikaatti
Etusivu

Yleiset

Etusivu / Yleiset / Influenssarokotukset alkavat

Influenssarokotteet

Työterveys Wellamossa alkavat influenssarokotukset 7.11.2022.

Influenssarokottaminen tapahtuu kaikissa toimipisteissämme ajanvarauksella. Valitse www- ajanvarauksesta influenssarokotusaika ja toimipiste mihin haluat hakeutua rokotteeseen tai varaa aika keskitetyn ajanvarauksen kautta puh 03 881 1006.

Koronarokotteet (tehoste)

Myös koronan tehosterokotteita annetaan nyt Työterveys Wellamossa riskiryhmiin kuuluville. Näihin kuuluvat kaikki 65 vuotta täyttäneet, 18 vuotta täyttäneet lääketieteellisiin riskiryhmiin kuuluvat sekä voimakkaasti immuunipuutteiset 12 vuotta täyttäneet.

Tehosterokotteen voi ottaa, kun edellisestä rokotuksesta tai taudin sairastamisesta on kulunut vähintään kolme kuukautta.

Aikoja influenssa- ja koronarokotuksen yhtäaikaiseen saamiseen on Lahden Saimaankadun, Heinolan ja Asikkalan toimipisteisiin. Huomioi tämä aikaa varatessasi. Koronarokoteajan voi varata myös erillisellä ajanvarauksella Saimaankadun toimipisteeseen ennen marraskuuta.