Suomalaista palvelua lippu ISO 9001 -laatusertifikaatti
Etusivu

Tiedotteet

Etusivu / Tiedotteet / Koronarokotukset

Koronarokotukset

Koronarokotukset ovat käynnistyneet Suomessa. Rokotteita tarjotaan Suomen koronarokotestrategian mukaisesti ensimmäisenä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille, jotka hoitavat COVID-19 –potilaita ja niille, jotka työskentelevät hoivakodeissa. Tämän jälkeen rokotusvuorossa ovat ikääntyneet henkilöt, sekä henkilöt, joilla on vakavalla koronataudille altistavia sairauksia. Näiden ryhmien jälkeen rokotukset ovat tarjolla muulle väestölle.

Kunnat ovat vastuussa rokotusten järjestämisestä omalla alueellaan ja ne voivat tehdä yhteistyötä käytännön rokottamisessa paikallisten toimijoiden, kuten Työterveys Wellamon kanssa. Koronarokotteita ei vielä ole tarjolla yksityisasiakkaille, mutta heti kun tämä on mahdollista, kerromme asiasta verkkosivuiltamme.

THL ohjeistaa kaikkia toimijoita rokotejärjestelyissä, rokotteiden jakelussa sekä rokottamisessa ja heidän verkkosivuiltaan (https://www.phhyky.fi/asiakkaalle/koronavirus/) löytyy tuorein tieto Suomen rokotetilanteesta.