Suomalaista palvelua lippu ISO 9001 -laatusertifikaatti
Etusivu

Tiedotteet

Etusivu / Tiedotteet / Korona19-virustestit Työterveys Wellamossa. Tutustu myös saatavilla oleviin etäpalveluihimme.

Korona19-virustestit Työterveys Wellamossa

Tiedustele onko työnantajaltasi sopinut maksavansa koronatestauksen osana sairaanhoidon sopimusta. Testiin pääsee hoitajan/lääkärin puhelimessa tekemän arvion perusteella.

Testauksia teemme  THL:n testausohjeen mukaisesti, oireettomia ei tutkita.

Testaus tapahtuu PHHYKY:n keskussairaalan parkkipaikalla (drive in -testaus ) . Testit toteuttaa Fimlab Laboratoriot Oy. Hinta työnantajalle on 150 euroa. Testissä otetaan näyte nenästä limakalvoilta.

Verestä otettavia vasta-ainetestejä ei tehdä. Samalla  voidaan ottaa tarvittaessa myös nieluviljelynäyte streptokokki-infektion eli angiinan poissulkemiseksi.

Mikäli yrityksenne haluaa ottaa henkilöstölleen koronavirustestit käyttöön osana sairaanhoidon sopimusta, ilmoittakaa tästä sähköpostitse sari.federley(at)tyoterveyswellamo.fi tai paivi.andelin-patja(at)tyoterveyswellamo.fi.

Työterveys Wellamossa voit asioida nyt myös ”etänä” kaikkien ammattilaisten vastaanotoilla

Poikkeustilanteesta huolimatta, palvelumme ovat asiakkaidemme saatavilla kaikissa Työterveys Wellamon toimipisteissä. Kaikilla terveydenhuollon ammattilaisillamme on käytössään myös laajat sähköiset palvelut; etävastaanotot ja sähköinen asiointi.

Lääkärit, työterveyshoitajat, työfysioterapeutit ja työterveyspsykologit tekevät terveystarkastuksia, neuvotteluja ja konsultaatioita sekä vastaanottoja myös videovälitteisesti tai puhelinvastaanottona. Myös lääkärin vastaanotto on siis mahdollista toteuttaa asiakkaan kotoa käsin asiakkaan koneelta ns. kotisohvapalveluna.

Monet työnantaja-asiakkaamme ovat jo ottaneet käyttöön eWellamo-sähköisen asioinnin. Kysy tästä mahdollisuudesta lisätietoja omalta työnantajaltasi. Palvelulupauksemme on vastata eWellamon kautta tulleisiin viesteihin 1 – 3 arkipäivän kuluessa.

Työterveydessä asiointi tapahtuu työnantajan tekemän sopimuksen perusteella, joten ota yhteyttä työnantajaan, mikäli Sinulle on epäselvää mitä palveluja työnantajasi tarjoaa.

Työterveys Wellamo on työterveyspalvelujen osaaja ja haluamme palvella Sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Asioi sinulle parhaiten sopivalla tavalla etänä tai toimipaikassa. Soita ajanvaraukseen kysyäksesi lisää palveluistamme. Aikaa varataksesi voit soittaa keskitettyyn ajanvaraukseen 03 881 1006 tai käyttää verkkoajanvarausta https://ajanvaraus.tyoterveyswellamo.fi/ajanvaraus/app.