Suomalaista palvelua lippu ISO 9001 -laatusertifikaatti
Etusivu

Tiedotteet

Etusivu / Tiedotteet / Korona-poikkeusajan järjestelynä Työterveys Wellamossa on aloitettu hengitystieoireisten vastaanotto 14.9.2020

Hengitystieoireisten vastaanottotoiminta on aloitettu Lahden Nastolan toimipisteessä os. Kukkastie 31 ja sinne keskitetään koko Työterveys Wellamon toiminta-alueen hengitystieoireisten lähivastanotto.

Nastolan toimipisteessä otetaan tarvittaessa myös covid19-näytteet niistä asiakkaista, joiden työnantaja on tämän palvelun työterveyshuollon sairaanhoidon sopimukseensa sisällyttänyt. Testattavat oireiset potilaat ohjataan testiin joko lähivastaanoton tai hoitajan puhelinvastaanoton kautta. Covid-19 testit valmistuvat 1-3 päivän kuluessa. Tulosten ilmoittamisajankohdasta sovitaan testin yhteydessä.

Ajanvaraus kyseiselle vastaanotolle tapahtuu keskitetyn ajanvarauksen kautta, p. 03 881 1006.

Nastolan toimipisteen muut asiakkuudet hoidetaan Lahden Saimaankadun toimipisteessä, johon Nastolan toimipisteen vastuutiimit siirtyvät poikkeusajaksi.