Suomalaista palvelua lippu ISO 9001 -laatusertifikaatti
Etusivu

Uutiset

Etusivu / Uutiset / Työterveys Wellamo Oy:lle myönnettiin ISO 9001 -laatusertifikaatti

Labquality myönsi 10. kesäkuuta 2019 yhtiöllemme ISO 9001
-laatusertifikaatin, joka on laadunhallinnan ja toiminnanohjauksen tunnetuimpia sertifiointityökaluja.

Laatusertifikaatin avulla varmistetaan, että johtamisjärjestelmä on tehokas, vastaa sidosryhmien odotuksiin sekä tukee jatkuvaa kehittämistä.

Sertifikaatin luovutustilaisuudessa Lahdessa 25. kesäkuuta oli mukana iso joukko prosessin valmiiksi saattamisesta tyytyväistä ja työstään ylpeää yhtiömme henkilöstöä. Päätös sertifikaatin tavoittelemisesta tehtiin n. vuosi sitten ja varsinainen työ sen eteen tehtiin tämän kevään aikana. Sisäisten prosessien dokumentointi, ohjeiden ja sisäisten dokumenttien tarkistus ja tiedon kokoaminen oli tarkkaa työtä. Matkan varrelle mahtui niin ylä- kuin alamäkeäkin.

Vaikutukset tehdystä työstä ovat heti nähtävissä. Ydinprosessien jalkauttamisessa on ryhdistäydytty, tarkentuneet toimintatavat on esitelty työntekijöille ja mm. poikkeamien ilmoitusjärjestelmä on otettu aktiivisesti käyttöön.

Kuva: Työterveys Wellamon sertifikaatin luovutustilaisuus 25.6.2019. Sertifikaatin luovutti Labquality Oy:n edustaja, myyntijohtaja Kati Räätäri. Sertifikaattia pitelee käsissään toimitusjohtaja Päivi Hiltunen.
Taustalla vasemmalla johtava ylilääkäri, laatupäällikkö Satu Nevalainen ja oikealla palvelupäällikkö Päivi Andelin-Patja.