Suomalaista palvelua lippu ISO 9001 -laatusertifikaatti
Etusivu

Uutiset

Etusivu / Uutiset / Arvoisa työterveyshuollon asiakkaamme

Hyvää alkanutta vuotta 2017!

Asiakaskirjeessä kerromme viime vuonna tehdystä asiakaskyselystä, työterveyshoitajan neuvontapalvelusta, takaisinsoitosta sekä käyttöön tulevasta tekstiviestipalvelusta. Lisäksi Työterveys Wellamon uudet kotisivut avautuivat tämän vuoden alussa. Anna palautetta kotisivuista!

Asiakaskyselyn yhteenveto

Työterveys Wellamo on jälleen teettänyt asiakastyytyväisyystutkimuksen osana laatutyötä. Kysely tehtiin loppuvuodesta 2016. Suurimmat parannukset verrattaessa vuoteen 2015 tapahtuivat työterveyshuollon antamissa suosituksissa ja niiden toteuttamiskelpoisuudessa ja sekä työterveyshuollon yritysten työtiloihin ja työympäristöön kohdistuvassa toiminnassa.

Paranemista koettiin tapahtuneen myös terveystarkastustoiminnassa ja työterveyshuollon palveluissa kokonaisuudessaan.

Eniten kehitettävää koettiin lääkäriaikojen saatavuudessa, mikä oli kehittämiskohteena myös edellisenä vuotena. Varhaisen tuen toteutumisessa oli tapahtunut hieman laskua. Yhteistyössä ja tiedottamisessa koettiin myös kehitettävää.

Työterveys Wellamo jatkaa edelleen toimintansa kehittämistä, näitä tutkimuksen tuloksia ja asiakaspalautteita hyödyntäen.

Työterveys Wellamo kiittää palautteen antajia.

Työterveyshoitajan neuvontapalvelu

Toiminta on aloitettu 9.1.2017

Neuvonta sisältää hoidon tarpeen arviointia, sairauksien hoito-ohjeita ja terveysneuvontaa

ma – pe klo 8 – 10, puh. 044 799 1149

Puhelimeen vastaavat työterveyshoitajat Katja Lindberg, Niina Marttila, Elisa Mannila ja Liisi Yrjölä vuoroviikoin.

Takaisinsoitto

Otamme käyttöön Dna:n viestintäratkaisun joka mahdollistaa takaisinsoiton 8.2.2017 alkaen.

Tekstiviestipalvelu

Otamme käyttöön tekstiviestipalvelun kevään aikana. MediSMS on sovellus, joka mahdollistaa tekstiviestien lähettämisen ja vastaanottamisen Mediatri potilastietojärjestelmästä potilaan/asiakkaan matkapuhelimen välillä mikäli asiakas on antanut siihen suostumuksensa. Tätä kautta voidaan lähettää ajanvarausmuistutteet sekä perua aika.

Lisätietoja työterveyshuoltoon liittyen saatte omalta työterveyshenkilöstöltä sekä kotisivuiltamme www.tyoterveyswellamo.fi

Kotisivuilla tiedotamme myös kaikista ajankohtaisista asioistamme. Ajankohtaiset asiat voi tilata RSS-syötteenä samoin kuin kerran kuussa ilmestyvät eri ammattiryhmien blogikirjoitukset.

Mukavaa Laskiaista ja Ystävänpäivää!

Päivi Hiltunen                                                           Satu Nevalainen

toimitusjohtaja                                                          johtava ylilääkäri

Tulostettava asiakastiedote 1/2017